Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is, en/of prijzen en/of afbeeldingen niet correct zijn. De Lorijn Tweewielers is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van De Lorijn Tweewielers of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan De Lorijn Tweewielers worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. De Lorijn Tweewielers heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat De Lorijn Tweewielers links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van De Lorijn Tweewielers van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright De Lorijn Tweewielers 2022.
Alle rechten voorbehouden.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  13:00 - 18:00
Dinsdag:  09:00 - 18:00
Woensdag:  09:00 - 18:00
Donderdag:  09:00 - 18:00
Vrijdag:  09:00 - 20:00
Zaterdag:  09:00 - 16:00
Zondag:  Gesloten


Facebook