Dé fietsenspeciaalzaak van Babberich en omgevinginfo@delorijntweewielers.nl
0316 242 836
 

Ma Gesloten
Di 09:00 - 18:00
Woe 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 18:00
Vrij 09:00 - 18:00
Za 09:00 - 16:00
Zo Gesloten

 

 


Fiets verzekeren?

fietsbanner
Seizoensopening 2023

25 & 26 Maart - EBIKE opstapweekend


Wij willen u graag uitnodigen voor onze seizoensopening op:

Zaterdag 25 en zondag 26 maart a.s. van 11.00 tot 17.00 uur

Onder het genot van iets lekkers bij de koffie en een versgebakken hapje op live vuur laten wij u graag de modellen van 2023  zien. Ook aan de kleintjes is gedacht met een springkussen en grabbelton met leuke cadeautjes. Maak een proefrit op de nieuwste e-bikes onder begeleiding van een team van ervaren en deskundige fietsspecialisten.

Andere deelnemers


Reich Easydriver movers 
Ervaar zelf de eenvoudige, traploze bediening van de millimeter nauwkeurige Reich Easydriver movers. (zaterdag & zondag) 

Emergo Plus / PowerXtreme 
Uw traditionele accu in uw camper of caravan aan vervanging toe? Vervang deze door de lichtgewicht lithium accu’s van PowerXtreme (zaterdag) 

E-Traile
Bandenspanning, kogeldruk, inhoud van gasflessen en watertank tot en met het waterpas zetten: met de E-Trailer app heeft u alles overzichtelijk op uw smartphone.1.- (zaterdag) 
 

Campooz / RBL outdoor 
De Campooz trekking luifel voor alles type caravans en de populaire [RBL] Rebel outdoor camping accessoires. (zondag) 
 

BBA Techniek 
Specialist in technische camper- en caravanaccessoires presenteren o.a. hun handige Roll-up cable, Smartank en LED verlichting assortiment. (zaterdag & zondag) 
 

 

5 opmerkelijke fietsroutes langs historische spoorlijnen
5 opmerkelijke fietsroutes langs historische spoorlijnen
De betoverende charme van Europa ontdekken op twee wielen terwijl je over voormalige spoorlijnen fietst die een nieuw leven hebben gekregen als schilderachtige fietspaden? Dat kan! Hoewel veel spoorlijnen in Europa zijn verdwenen, heeft de transformatie ervan voor prachtige fietsroutes gezorgd. Wij verzamelden 5 opmerkelijke fietsroutes die ooit dienstdeden als spoorlijn.
Lees verder
Ontdek Topbestemmingen voor fietsvakanties in Najaar en Winter
Ontdek Topbestemmingen voor fietsvakanties in Najaar en Winter
Terwijl Nederland langzaam in wintermodus gaat en de regen tegen de ramen klettert, kun jij je fietsavontuur voortzetten onder de stralende zon. Ontdek deze drie zonnige fietsbestemmingen waar je kunt genieten van adembenemende tochten in het najaar en de winter.
Lees verder
De 3 mooiste fietsroutes langs de kust
De 3 mooiste fietsroutes langs de kust
Het is een prachtige zomerse dag, wat ga je dan doen? Juist! Je zet de fietsen op de auto en rijdt naar de kust voor een heerlijke fietsroute langs de kust. Stop onderweg bij een gezellig terrasje om een verfrissend drankje te drinken en mensen te kijken. Klinkt goed toch? Speciaal voor liefhebbers van fietsroutes langs de kust verzamelden wij de 3 mooiste!
Lees verder