Dé fietsenspeciaalzaak van Babberich en omgevinginfo@delorijntweewielers.nl
0316 242 836
 

Ma 13:00 - 18:00
Di 09:00 - 18:00
Woe 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 18:00
Vrij 09:00 - 18:00
Za 09:00 - 16:00
Zo Gesloten

 

 


Fiets verzekeren?

fietsbanner
Seizoensopening 2023

25 & 26 Maart - EBIKE opstapweekend


Wij willen u graag uitnodigen voor onze seizoensopening op:

Zaterdag 25 en zondag 26 maart a.s. van 11.00 tot 17.00 uur

Onder het genot van iets lekkers bij de koffie en een versgebakken hapje op live vuur laten wij u graag de modellen van 2023  zien. Ook aan de kleintjes is gedacht met een springkussen en grabbelton met leuke cadeautjes. Maak een proefrit op de nieuwste e-bikes onder begeleiding van een team van ervaren en deskundige fietsspecialisten.

Andere deelnemers


Reich Easydriver movers 
Ervaar zelf de eenvoudige, traploze bediening van de millimeter nauwkeurige Reich Easydriver movers. (zaterdag & zondag) 

Emergo Plus / PowerXtreme 
Uw traditionele accu in uw camper of caravan aan vervanging toe? Vervang deze door de lichtgewicht lithium accu’s van PowerXtreme (zaterdag) 

E-Traile
Bandenspanning, kogeldruk, inhoud van gasflessen en watertank tot en met het waterpas zetten: met de E-Trailer app heeft u alles overzichtelijk op uw smartphone.1.- (zaterdag) 
 

Campooz / RBL outdoor 
De Campooz trekking luifel voor alles type caravans en de populaire [RBL] Rebel outdoor camping accessoires. (zondag) 
 

BBA Techniek 
Specialist in technische camper- en caravanaccessoires presenteren o.a. hun handige Roll-up cable, Smartank en LED verlichting assortiment. (zaterdag & zondag) 
 

 

Gun jezelf ruimte
Gun jezelf ruimte
De Wheelylift is uniek, simpel en ruimtebesparend. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Het idee achter de Wheelylift is heel simpel: door de fiets verticaal op te hangen wordt veel ruimte bespaard. Interesse in de mogelijkheden? Lees hier meer.
Lees verder
Beveilig je e-bike of bakfiets met een tweede slot
Beveilig je e-bike of bakfiets met een tweede slot
Het aantal diefstallen van e-bikes is in de afgelopen jaren ontzettend gestegen. Steeds meer verzekeraars eisen daarom in hun polisvoorwaarden dat een tweede slot op een e-bike verplicht wordt. Ook voor bakfietsen is steeds vaker een tweede slot verplicht.
Lees verder
De mooiste fietsroutes over de grens
De mooiste fietsroutes over de grens
De lente komt eraan. De dagen worden langer, de temperatuur gaat omhoog, de natuur ontwaakt in rap tempo en de terrassen trekken steeds meer mensen aan: lang leve het voorjaar! Optimaal genieten van het voorjaar doe je ook op de fiets met deze prachtige routes over de grens.
Lees verder