Dé fietsenspeciaalzaak van Babberich en omgevinginfo@delorijntweewielers.nl
0316 242 836
 

Ma Gesloten
Di 09:00 - 18:00
Woe 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 18:00
Vrij 09:00 - 18:00
Za 09:00 - 16:00
Zo Gesloten

 

 

Fietsverzekering

Wil je zorgeloos fietsen en schade of diefstal vergoed krijgen? Je kunt bij ons diverse soorten ANWB-fietsverzekeringen afsluiten, de Blijven Fietsen Fietsverzekering (Doorlopende fietsverzekering), en de 3- en 5-jaars fietsverzekering (Aflopende fietsverzekering). Daarmee hebben we altijd een verzekering die bij jouw nieuwe of gebruikte fiets past.
 

De voordelen van de ANWB-fietsverzekering:

 • Bij diefstal of totaalverlies, binnen drie* jaar direct een nieuwe fiets
 • Tot 3 of 5 jaar volledige aankoopbedrag vergoed bij diefstal
 • Prijsstijgingen zijn meeverzekerd
 • Geen eigen risico bij diefstal
 • Accessoires eenvoudig meeverzekerd
 • Inclusief Verhaalrechtsbijstand en Ongevallen
 • Mogelijkheid tot ANWB - Pechhulp onderweg

* Bij de Blijven fietsen verzekering is dit vijf jaar.


De Blijven Fietsen Fietsverzekering (Doorlopende Fietsverzekering)

De Blijven Fietsen Fietsverzekering is vooral een slimme verzekering, waarmee je altijd goed verzekerd bent. Met de speciale Track&trace-zender kan je fiets na diefstal opgespoord worden. Lukt dit niet binnen 48 uur, dan krijg je het aankoopbedrag vergoed.
En vinden ze de fiets binnen 48 uur terug, moet deze wel in nieuwstaat zijn, anders krijgt u alsnog een nieuwe fiets!

Bij het betalen van de premie van deze doorlopende verzekering heb je de keuze uit een maand- of jaarbetaling. Je hebt tot 5 jaar recht op vergoeding van het aankoopbedrag bij diefstal, die je direct kunt melden via de speciale ANWB Fietsen app. Bovendien ben je optimaal verzekerd bij schade, rechtsbijstand en ongevallen én voor pech onderweg. Kortom een slimme & complete fietsverzekering!

De 3- en 5-jaars fietsverzekering (Aflopende verzekering)

De 3- en 5-jaars fietsverzekering is een vertrouwde en passende basisverzekering voor een vaste periode van 3 jaar. Je betaalt de premie in één keer en bent tot 3 jaar verzekerd van terugbetaling van je aankoopbedrag wanneer je fiets gestolen wordt.Je kunt bij deze verzekering ook voor de dekking Compleet kiezen, voor een periode van 3 of 5 jaar. In dat geval ben je ook verzekerd voor schade, rechtsbijstand en ongevallen. Bijbehorende accessoires kun je heel eenvoudig meeverzekeren.

Fiets gestolen?

Is je fiets gestolen of heb je schade en ben je verzekerd? Neem dan eerst contact met ons op. Wij kunnen je onder andere helpen bij:

 • Diefstalaangifte opvolgen bij de verzekering.
 • Aangifte en sleutels opsturen naar de verzekeringsmaatschappij.
 • Contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij over het verzekerde bedrag.
 • Een leenfiets ter beschikking stellen, totdat je nieuwe fiets geleverd wordt.
Fiets onderhouden?
<p>Wij beschikken over het juiste gereedschap en kennis!<br />
Zowel voor onderhoud als een quick check kun je bij De Lorijn Tweewielers terecht.&nbsp;</p>

Wij beschikken over het juiste gereedschap en kennis!
Zowel voor onderhoud als een quick check kun je bij De Lorijn Tweewielers terecht. 

Benieuwd naar onze voorraad?
<p>Je bent op zoek naar een nieuwe fiets? Of je wilt weten welke fietsen er te koop zijn en wat daarbij voor jou van belang zou kunnen zijn. Dan zit je bij ons goed. Wij geven onze klanten graag&nbsp;advies voor de aanschaf van een fiets.&nbsp;Uiteraard geheel vrijblijvend.</p>

Je bent op zoek naar een nieuwe fiets? Of je wilt weten welke fietsen er te koop zijn en wat daarbij voor jou van belang zou kunnen zijn. Dan zit je bij ons goed. Wij geven onze klanten graag advies voor de aanschaf van een fiets. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Waarom fietsen in de lente zo fijn is
<p>De lente is in aantocht en dat betekent dat het tijd is om de fiets uit de schuur te halen en op avontuur te gaan. Er zijn talloze redenen waarom de lente het perfecte seizoen is voor een fietstocht. Hier zijn zeven redenen om je te overtuigen...</p>

De lente is in aantocht en dat betekent dat het tijd is om de fiets uit de schuur te halen en op avontuur te gaan. Er zijn talloze redenen waarom de lente het perfecte seizoen is voor een fietstocht. Hier zijn zeven redenen om je te overtuigen...